Sort mand fra København giver fremragende svar til en hvid racistisk kvinde, der ikke troede på, at han fløj på første klasse…

En ung mand, der blev beskyldt for at snyde sig ind i den prioriterede kø for boarding til første klasse på grund af sin hudfarve, havde det perfekte svar til den hvide kvinde, som ikke mente, at han hørte til der.

Nick Overgaard, der er født og opvokset i København, fortæller, at han ventede på at gå ombord i sit fly fra Københavns Lufthavn med sin billet til første klasse, da den hvide blondine bag ham nægtede at tro på, at han kunne være passager til første klasse.

”Undskyld mig, jeg tror du er gået forkert, giv venligst plads til os. Dette er køen til prioriteret boarding,” sagde den racistiske kvinde. Nick delte ordvekslingen på Facebook, hvor den er gået viralt og er blevet synes godt om og delt over 400.000 gange.

Efter at han havde forklaret, at han vidste præcis, hvor han var og han havde vist hende sin billet til første klasse, nægtede hun at tro, at han rent faktisk havde betalt for billetten.

”Vi betalte for vores sæder, så han burde stadig vente,” sagde hun.

Det næste, som Nick sagde, fik hele gaten til at klappe.

”Jeg er bare en nigger med penge.”

Han delte samtalen sammen med en selfie, hvor man kan se ham vente i køen med kvinden bag sig. Den er blevet synes godt om og delt over 400.000 gange på nuværende tidspunkt, med hundredvis af kommentarer der roser Nicks svar.

Since you’re here, sign up for our newsletter for a 20% discount code!

* indicates required

← Older Post Newer Post →