Norsk tenåring gifter seg med ‘drømmemann’ som er like gammel som faren – til tross for foreldrenes misbilligelse.

En tenåring skal gifte seg med ‘drømmemannen’ sin som er 34 år eldre enn henne til tross for foreldrenes trussel om å fornekte henne.

19-årige Maria Karlsen forlovet seg med den rike 53-åringen, William Foss, etter at han for noen måneder siden lagde en profil på Møteplassen der han søkte en ’partner for livet’.

Maria, fra Oslo, sa at hun var veldig forelsket i lastebilsjåføren etter å ha snakket med ham i flere måneder før de møttes ansikt til ansikt.


Ting kom raskt ut av kontroll da hun fortalte foreldrene om hennes potensielle sjelevenn. Foreldrene ba henne om å avslutte forholdet, tok passet hennes, og sendte henne til psykolog.

I kjærlighetens rus gikk Maria mot familiens ønske, og fikk utstedt et nytt pass før hun fløy over 500 km for å kunne være sammen med sin bedre halvdel i Bergen.

“Da jeg så bildet av William, tenkte jeg: ‘Oi, han er kjekk’ og jeg ble tiltrukket av ham med én gang,” sa Maria.

“Jeg likte den søte, skjeve nesen hans – den er skjev fordi moren hans brakk den som barn – og han har de vakreste lysebrune øynene som virkelig tar pusten fra meg.”

“Han tok det første steget ved å si at han elsket meg, og jeg sa at jeg elsket ham en måned senere. Han spurte om jeg kunne flytte til Bergen med ham, og jeg sa ja med én gang.”

Paret nyter for tiden hverandres selskap mens de reiser rundt i verden.

Since you’re here, sign up for our newsletter for a 20% discount code!

* indicates required

← Older Post